Logo  
patsaskuva

 
 

Nykyaikainen HD-kalusto - alusta loppuun

Ammattivideotuotannossa ei ole juuri vaihtoehtoja, kuvaus ja editointi on tehtävä täydellä HD-laadulla alusta loppuun. Tämä takaa parhaan mahdollisen kuvalaadun. Käytössämme on kaksi ammattitason HD-kameraa, Sonyn XDCam EX-1R sekä Canonin XF-100. Lisäksi käytössämme on Nikon D7000 DSRL kamera ja erittäin pienikokoinen laajakuvalinssinen GoPro 3 Black Edition, jota voidaan käyttää tarvittaessa esimerkiksi kypäräkamerana tai teipata se vaikka työkoneen tai auton katolle!

Tavanomaisten kameratelineiden lisäksi käytössämme on jopa yli neljän metrin korkeuteen ulottuva kuvauskraana sekä dollyvaunu, jolla tasaisella lattialla saa studiomaisen pehmeät kamera-ajot. Luonnollisestii kalustolistalta löytyy radiomikrofonit, puomitusvälineet, liikuteltavat kuvausvalot, lähikuvauslinssisarjat jne. Vuoden 2013 kevään aikana työkuvauskäyttöön hankittiim myös radio-ohjattava helikopteri. Siihen kannattaa tutustua omalla Ilmakuvaus-sivullamme.

Editoinnissa käytössämme on sekä YLEn ja monien muiden suurten mediatalojen käyttämä AVID MediaComposer 5,5 että Adoben Productioin Premium CS6 käyttöympäristö. Siinä on editointiohjelmana Premiere Pro; kuvan jälkikäsittelyyn After Effects, PhotoShop ja Flash; sekä äänen käsittelyyn Audition.

Kuvaus- ja editointilaitteisto antaa mahdollisuuden monikameratekniikan käyttämisen neljällä kameralla esimerkiksi ainutkertaisten tilaisuuksien tallentamisissa, joissa ei ole mahdollisuutta uusintaottoihin.

Tapsa editoi

 

Sony

Pääkamera Sony XDCam EX1-R

Canon

Kakkoskameramme Canon XF 100

Kuvauskraana

 
Valmistumassa Taimistoviljelijät ry:n tilaama 20-osainen nettivideosarja " Apua pihaan". Sarja avautui marraskuussa 2012 osoitteessa www.apuapihaan.fi
 
Kuvauskraana yltää parhaimmillaan noin neljän metrin korkeudelle.
 

Puutarhavideot / ERGObrass Oy Linnunlauluntie 14, 04130 SIPOO. puh 040-525 0242