Logo  
patsaskuva
   

 

Kiinnostus, tunteet ja vaikutus

Hyvin suunniteltu ja toteutettu video-ohjelma vaikuttaa tunteen kautta, se vakuuttaa, se herättää luottamusta ja se kertoo aiheestaan olennaisen. Kun tekijä innostuu ja idea alkaa elää, se luo hienon kokemuksen joka välittyy varmasti myös katsojalle. Ohjelma on valmis vasta sitten kun sen voi itsekin katsoa kerta toisensa jälkeen. Silloin se varmasti vie myös viestinsä perille.

Liikkuvan kuvan merkitys kasvaa jatkuvasti kaikessa viestinnässä. Internetin kehittynyt tiedonsiirtokapasiteetti mahdollistaa teräväpiirtotasolla tehdyn ohjelman levittämisen sähköpostilla asiakkaille. Kun itse ohjelma sijoitetaan johonkin videopalveluun kuten YouTubeen tai Vimeoon, voi ohjelman linkin lähettää helposti kaikille asiakkaille tai tiedon tarvitsijoille sähköpostilla.

Huolella tehtyä ohjelmaa ei kuitenkaan pidä vain heittää YouTuben pohjattomaan mereen ja toivoa, että tiedon tarvitsija osaisi sen sieltä etsiä ja löytää. Avustamme jokaisen videon sijoittamisessa organisaationne kotisivuille tai vaikkapa facebookiin sellaiseen muotoon, että se on juuri niiden löydettävissä joille se on tehty.

Nykyaikaa on myös ns. QR-koodien käyttö, eli haluttu videoleike löytyy älypuhelimeen vaivattomasti QR-lukijan avulla. Lukija on ilmainen appsi joka löytyy lähes kaikkiin mobiililaitteisiin.Tarvittaessa muodostamme valmistamastamme videosta QR-koodin käyttönne jolloin koodi voidaan lisätä esitteisiin, myyntitelineisiin ja muuhun painettuun materiaaliin. jolloin asiakas voi katsella koodin avulla saman tien kyseisen videon älypuhelimellaan tai tablettilaitteellaan. Alla oleva esimerkki QR-koodista käynnistää YouTubessa olevan videon, jonka valmistimme Lahden kaupungin viheralueiden esittelyyn:

Koodi

Kiinnostuksemme tekemäämme ohjelmaa kohtaan ei siis koskaan lopu heti sen jälkeen kun se on luovutetttu tilaajalle. Tarvittaessa otamme osaa myös ohjelman muuhun markkinointiin koska vasta kun se on nähty, se voi vaikuttaa halutulla tavalla!

 

 
 

Tapio kuvaa kraanalla

   
 
Eksoottisista agavesta ja traakkipuista huolimatta kuvauspaikkana tässä Lahden kaupungintalon puisto

 

   
 

Puutarhavideot / ERGObrass Oy Linnunlauluntie 14, 04130 SIPOO. puh 040-525 0242